Alisev - koru

Bellapuoti

Yhteystiedot

Alisev - koru

Alisev - koru

Järvenpää

Puh. 046 5478699

alisevkoru@gmail.com

www.alisevkoru.fi

Lähetä sähköpostia

Alisevkoru  on Järvenpääläinen yritys, joka on saanut alkunsa 2010, verkkokauppa on perustettu 2012.  Alisevkoru suunnittelee ja valmistaa yksilöllisiä ja uniikkeja koruja, korut ovat suomalaista käsityötä. Kaikki avainkorut ovat monitoimi avainkoruja, helminauha avainkorut on tehty vahvimpaan 49 kierteiseen koruvaijeriin ja ketjuosat on vahvaa papuketjua,  kaikissa on erilliset irroitettavat luko - osat,  jolloin korua voi käyttää normaalisti kaulakoruna, osassa malleista myös riipus - osa on erikseen lukolla kiinni esim. helminauhat saa kaksinkertaisiksi lyhyiksi helmiksi  irrottamalla lukon sekä riipusosan, osaan malleista saa oman tekstin. Kaulakoruissa pituudet ovat 40 cm - 120 cm välillä, kaikissa koruissa on useita pituuksia, kristalli ja helmikoruissa on useita värivaihtoehtoja. Kaikkiin korvakoruihin voi valita koukku tai sydän / pallo nappikorvakoru vaihtoehdon, sekä helmi / kristallikoruihin voi valita helmen tai kristallin värin useista värivaihtoehdoista. Korujen materiaaleina on Swarovskikristalli, kristalli, makeanvedenhelmi, erilaisia lasihelmiä, korukiviä, puu, nahka, ketjut ja muut metalliosat ovat hopeoitua,- kullattua, - ruusukultaa ym.. korumatallia,  kaikki korut ovat nikkelivapaita. Teen koruja myös tilauksesta, viestin voi laittaa osoitteeseen alisevkoru@gmail.com. Korut toimitetaan kirjelähetyksenä, postikulu 2.00 €  on lisätty valmiiksi koruihin. www.alisevkoru.fi

Sivu:
 1. 3
 2. 4
 3. 5
 4. 6
 5. 7

Tuotteet 321-384 / 448

Taulukko  Lista 

Laskeva
 • 3356 Alise Design - Pieni kristallisydän käsikoru

  3356 Alise Design - Pieni kristallisydän käsikoru

  Normaali hinta: 14,00 €

  Erikoishinta: 11,90 €

  / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3356 Alise Design - Pieni kristallisydän käsikoru Käsikorussa on pieni sydänriipus 11 x 10 cm jossa on kauniisti kimaltava kristalli, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, useita pituuksia + jatkoketju 4 cm. Pituudet: 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm, 21 cm, 22 cm, 23 cm Ilmoita haluamasi pituus lisätietoja kohdassa.
 • 3353 Alise Design avainriipus kaulakoru

  3353 Alise Design avainriipus kaulakoru

  Hinta: 18,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3353 Alise Design avainriipus kaulakoru Kaulakorussa on koristeellinen avainriipus 35 mm, johon voi valita helmen tai kristallin värin, koru on kokonaan kullattu ei sisällä nikkeliä. useita pituuksia + jatkoketju 4 cm. Valittavien kristallien värit: Kirkas, turkoosi, violetti ja vaaleanpunainen Pituudet: 45 cm, 50 cm, 60 cm, 65 cm, 70 cm. Ilmoita haluttu pituus ja väri kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3352 Alise Design avainriipus kaulakoru

  3352 Alise Design avainriipus kaulakoru

  Normaali hinta: 18,00 €

  Erikoishinta: 15,50 €

  / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3352 Alise Design avainriipus kaulakoru Kaulakorussa on koristeellinen avainriipus 35 mm, johon voi valita helmen tai kristallin värin, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä. useita pituuksia + jatkoketju 4 cm. Valittavien kristallien värit: Kirkas, turkoosi, violetti ja vaaleanpunainen Pituudet: 45 cm, 50 cm, 60 cm, 65 cm, 70 cm. Ilmoita haluttu pituus ja väri kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3351 Alise Design avainriipus kaulakoru

  3351 Alise Design avainriipus kaulakoru

  Hinta: 18,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3351 Alise Design avainriipus kaulakoru Kaulakorussa on koristeellinen avainriipus 35 mm, johon voi valita helmen tai kristallin värin, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä. useita pituuksia + jatkoketju 4 cm. Valittavien kristallien värit: Kirkas, turkoosi, violetti ja vaaleanpunainen Pituudet: 45 cm, 50 cm, 60 cm, 65 cm, 70 cm. Ilmoita haluttu pituus ja väri kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3344 Alise Design - Best Friends korvakorut, VALITSE MALLI

  3344 Alise Design - Best Friends korvakorut

  Hinta: 14,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3344 Alise Design - Best Friends korvakorut Korvakoruissa on sydänriipus 23 x 12 mm Best & Friends tekstillä, korut on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, koukkumallin pituus koukun yläosasta 4 cm.
 • 3340,1 Alise Design Swarovski kristalli korvakorut

  3340,1 Alise Design Swarovski kristalli korvakorut

  Hinta: 16,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3340,1 Alise Design Swarovski kristalli korvakorut Korvakoruissa on vaaleanpunaiset Swarovski kristallit sydämet 12 mm, voit valita koukkumallin tai nappimallin jossa on pieni sydän tai pallo, kts. mallikuva korut on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, koukkumallin pituus koukun yläosasta 4 cm ja nappimalli 2,5 cm. Ilmoita haluamasi malli kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3339 Alise Design Swarovski kristalli kaulakoru

  3339 Alise Design Swarovski kristalli kaulakoru

  Normaali hinta: 18,00 €

  Erikoishinta: 14,90 €

  / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3339 Alise Design Swarovski kristalli kaulakoru Kaulakorussa on vaaleanpunainen Swarovski kristalli riipus 12 mm, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä. useita pituuksia + jatkoketju 4 cm. Pituudet: 45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm, 65 cm, 70 cm. Ilmoita haluttu pituus kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3338 Alise Design - Sydänkaulakoru kirkas

  3338 Alise Design - Sydänkaulakoru kirkas

  Hinta: 25,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3338 Alise Design - Sydänkaulakoru kirkas Kaulakorussa on suuri sydän riipus 50 mm jossa on kirkas kimaltava lasikoriste, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + jatkoketju, voit kiinnittää lukon haluamaasi kohtaan ketjussa, jolloin saat säätövaraa pituuteen. Pituudet: 55 cm, 60 cm, 65 cm, 70 cm, 75 cm, 80 cm Ilmoita haluttu pituus kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3337 Alise Design - Sydänkaulakoru turkoosi

  3337 Alise Design - Sydänkaulakoru turkoosi

  Hinta: 25,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3337 Alise Design - Sydänkaulakoru turkoosi Kaulakorussa on suuri sydän riipus 50 mm jossa on turkoosi kimaltava lasikoriste, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + jatkoketju, voit kiinnittää lukon haluamaasi kohtaan ketjussa, jolloin saat säätövaraa pituuteen. Pituudet: 55 cm, 60 cm, 65 cm, 70 cm, 75 cm, 80 cm Ilmoita haluttu pituus kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3336 Alise Design Swarovski kristalliperhonen kaulakoru

  3336 Alise Design Swarovski kristalliperhonen kaulakoru

  Hinta: 20,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3336 Alise Design Swarovski kristalliperhonen kaulakoru Kaulakorussa on savun värinen Swarovski kristalliperhonen 23 mm kauniissa ketjussa, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä. useita pituuksia + jatkoketju 4 cm. Pituudet: 45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm, 65 cm, 70 cm. Ilmoita haluttu pituus kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3333 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Sydän ketjulla

  3333 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Sydän ketjulla

  Hinta: 26,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3333 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Sydän ketjulla Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avain osaa normaalisti kaulakoruna. Vahvaan papuketjuun tehty avain/kaulakoru, jossa on tekstirenkaassa 23 mm erikseen lukoilla kiinnittyvät suuri filigraani sydänriipus 50 cm ja kaunis hopeoitu lukko, korua voi käyttää myös ilman lukko - osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa. Pituudet: 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm, 120 cm. Ilmoita haluamasi pituus kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3332 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Sydän VALITSE VÄRI

  3332 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Sydän VALITSE VÄRI

  Normaali hinta: 34,00 €

  Erikoishinta: 29,90 €

  / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna, paljon pituus ja väri vaihtoehtoja., katso lisätiedot.
 • 3331 Alise Design MUUNNELTAVA - avain / kaulakoru VALITSE VÄRI

  3331 Alise Design MUUNNELTAVA - avain / kaulakoru VALITSE VÄRI

  Hinta: 34,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3331 Alise Design MUUNNELTAVA - avain / kaulakoru VALITSE VÄRI Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna. Korussa on helmiäishelmiä 8 mm useita värejä sekä useita pituuksia, sekä pieniä hopeoituja helmiä, tekstirenkaassa 23 mm on erikseen lukoilla kiinnittyvät kaunis filigraani sydän 50 mm ja kaunis hopeoitu lukko, korua voi käyttää myös ilman riipuksia helmikaulakoruna kts. kuva tai ilman lukko - osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa. Koru on tehty vahvaan koruvaijeriin, älä kuitenkaan vedä korulla ovea auki, voimakas veto saattaa aiheuttaa vaijerin venymistä ja siitä syystä mahdollisesti vaijerin katkeamisen. Pituudet: 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm, 120 cm. Ilmoita haluamasi väri ja pituus, kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3330 Alise Design MUUNNELTAVA - puuhelmi avain / kaulakoru VALITSE VÄRI

  3330 Alise Design MUUNNELTAVA - puuhelmi avain / kaulakoru VALITSE VÄRI

  Hinta: 34,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3330 Alise Design MUUNNELTAVA - puuhelmi avain / kaulakoru VALITSE VÄRI Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna. Korussa on puuhelmiä 8 mm useita pituuksia, sekä pieniä hopeoituja välihelmiä, tekstirenkaassa 23 mm on erikseen lukoilla kiinnittyvät kaunis filigraani sydän 40 mm jossa kristalli 10 mm ja kaunis hopeoitu lukko, korua voi käyttää myös ilman riipuksia helmikaulakoruna tai ilman lukko - osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa 9 cm. Koru on tehty vahvaan koruvaijeriin, älä kuitenkaan vedä korulla ovea auki, voimakas veto saattaa aiheuttaa vaijerin venymistä ja siitä syystä mahdollisesti vaijerin katkeamisen. Pituudet: 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm, 120 cm, Ilmoita haluamasi pituus ja väri kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3329 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Pöllö ketjulla

  3329 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Pöllö ketjulla

  Hinta: 22,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3329 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Pöllö ketjulla Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avain osaa normaalisti kaulakoruna. Vahvaan papuketjuun tehty avain/kaulakoru, jossa on tekstirenkaassa 23 mm erikseen lukoilla kiinnittyvät suuri pöllöriipus 69 cm ja kaunis hopeoitu lukko, korua voi käyttää myös ilman lukko - osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa. Pituudet: 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm, 120 cm. Ilmoita haluamasi pituus kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3326 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Tupsu VALITSE VÄRI

  3326 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Tupsu VALITSE VÄRI

  Hinta: 34,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3326 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Tupsu VALITSE VÄRI Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avain osaa normaalisti kaulakoruna. Korussa on helmiäishelmiä koko 8 mm, useita värivaihtoehtoja, lisäksi korussa on pieniä hopeoituja helmiä, tekstirenkaassa 23 mm on erikseen lukoilla kiinnittyvät kaunis mokkanahkainen tupsuriipus ja kaunis hopeoitu lukko, korua voi käyttää myös ilman riipuksia helmikaulakoruna kts. mallikuva tai ilman lukko - osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa. Koru on tehty vahvaan koruvaijeriin, älä kuitenkaan vedä korulla ovea auki, voimakas veto saattaa aiheuttaa vaijerin venymistä ja siitä syystä mahdollisesti vaijerin katkeamisen. Pituudet: 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm, 120 cm. Värit: Musta, valkoinen, hopea Ilmoita haluamasi pituus ja väri kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3327 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Tupsu VALITSE VÄRI

  3327 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Tupsu VALITSE VÄRI

  Normaali hinta: 34,00 €

  Erikoishinta: 26,90 €

  / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3327 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Tupsu VALITSE VÄRI Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avain osaa normaalisti kaulakoruna. Korussa on helmiäishelmiä koko 8 mm, useita värivaihtoehtoja, lisäksi korussa on pieniä hopeoituja helmiä, tekstirenkaassa 23 mm on erikseen lukoilla kiinnittyvät kaunis mokkanahkainen tupsuriipus ja kaunis hopeoitu lukko, korua voi käyttää myös ilman riipuksia helmikaulakoruna kts. mallikuva tai ilman lukko - osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa. Koru on tehty vahvaan koruvaijeriin, älä kuitenkaan vedä korulla ovea auki, voimakas veto saattaa aiheuttaa vaijerin venymistä ja siitä syystä mahdollisesti vaijerin katkeamisen. Pituudet: 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm, 120 cm. Värit: Musta, valkoinen, hopea Ilmoita haluamasi pituus ja väri kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3325 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Tupsu VALITSE VÄRI

  3325 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Tupsu VALITSE VÄRI

  Normaali hinta: 34,00 €

  Erikoishinta: 28,90 €

  / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3325 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Tupsu VALITSE VÄRI Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna. Korussa on helmiäishelmiä koko 8 mm, useita värivaihtoehtoja, lisäksi korussa on pieniä hopeoituja helmiä, tekstirenkaassa 23 mm on erikseen lukoilla kiinnittyvät kaunis mokkanahkainen tupsuriipus ja kaunis hopeoitu lukko, korua voi käyttää myös ilman riipuksia helmikaulakoruna kts. mallikuva tai ilman lukko - osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa. Koru on tehty vahvaan koruvaijeriin, älä kuitenkaan vedä korulla ovea auki, voimakas veto saattaa aiheuttaa vaijerin venymistä ja siitä syystä mahdollisesti vaijerin katkeamisen. Pituudet: 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm, 120 cm. Värit: Musta, valkoinen, hopea Ilmoita haluamasi pituus ja väri kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3324 Alise Design Swarovski kristalli kaulakoru

  3324 Alise Design Swarovski kristalli kaulakoru

  Hinta: 20,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3324 Alise Design Swarovski kristalli kaulakoru Kaulakorussa on vaaleanpunainen Swarovski kristalli riipus 12 mm, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä. useita pituuksia + jatkoketju 4 cm. Pituudet: 40 cm, 45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm, 65 cm. Ilmoita haluamasi pituus kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3323 Alise Design Swarovski kristalli korvakorut

  3323 Alise Design Swarovski kristalli korvakorut

  Hinta: 18,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3323 Alise Design Swarovski kristalli korvakorut Korvakoruissa on vaaleanpunaiset Swarovski kristallit 12 mm, voit valita koukkumallin tai nappimallin jossa on pieni sydän tai pallo, kts. mallikuva korut on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, koukkumallin pituus koukun yläosasta 4,5 cm ja nappimalli 4 cm. Ilmoita haluamasi malli kohdassa viesti kauppiaalle. Sydänmalli toistaiseksi loppu.
 • 3317 Alise Design - Sydänkorvakorut helmellä VALITSE VÄRI & KOUKKU/NAPPIMALLI

  3317 Alise Design - Sydänkorvakorut helmellä VALITSE VÄRI & KOUKKU/NAPPIMALLI

  Hinta: 14,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3317 Alise Design - Sydänkorvakorut helmellä VALITSE VÄRI & KOUKKU/NAPPIMALLI Korvakoruissa on kaunis filigraanikuvioinen sydän 30 mm ja helmi 8 mm useita värejä, voit valita koukkumallin tai nappimallin jossa on pieni sydän tai pallo, kts. mallikuva korut on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, koukkumallin pituus koukun yläosasta 6 cm ja nappimalli 5,5 cm. Valitse haluamasi malli ja väri valikosta Saatavana myös kristallilla koru nro. 2992
 • 3318 Alise Design Swarovski kristalli nuottiavain kaulakoru

  3318 Alise Design Swarovski kristalli nuottiavain kaulakoru

  Hinta: 22,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3318 Alise Design Swarovski kristalli nuottiavain kaulakoru Nuottiavain koko 35 mm kaulakorussa on Swarovski Chaton kristalleja, korussa on kaunis ja laadukas hopeoitu ketju, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, useita pituuksia + jatkoketju 4 cm. Pituudet: 45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm, 65 cm, 70 cm, 75 cm Ilmoita haluamasi pituus kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3319 Alise Design Swarovski kristalli nuottiavain korusetti VALITSE PITUUS & MALLI

  3319 Alise Design Swarovski kristalli nuottiavain korusetti VALITSE PITUUS & MALLI

  Hinta: 38,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3319 Alise Design Swarovski kristalli nuottiavain korusetti VALITSE PITUUS & MALLI Nuottiavain kaulakorussa 35 mm on Swarovski Chaton kristalleja, korussa on kaunis ja laadukas hopeoitu ketju, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, useita pituuksia + jatkoketju 4 cm. Pituudet: 45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm, 65 cm, 75 cm, Nuottiavain korvakoruissa koko 35 mm on Swarovski Chaton kristalleja, voit valita koukkumallin tai nappimallin jossa on pieni sydän tai pallo, kts. mallikuva, korut on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, koukkumallin pituus koukun yläosasta 4 cm ja nappimalli 3,5 cm. Ilmoita haluamasi pituus ja malli kohdassa viesti kauppiaalle. Sydän nappimalli on toistaiseksi loppu.
 • 3316 Alise Design Swarovski kristalli nuottiavain korvakorut

  3316 Alise Design Swarovski kristalli nuottiavain korvakorut

  Normaali hinta: 14,00 €

  Erikoishinta: 12,90 €

  / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  Swarovski kristalli korvakorut, valitse koukku, - tai nappimalli.
 • 3315 Alise Design Sydän kaulakoru

  3315 Alise Design Sydän kaulakoru

  Hinta: 17,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3315 Alise Design Sydän kaulakoru Kaulakorussa on kaunis sydänriipus 25 mm, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä. useita pituuksia + jatkoketju 4 cm. Pituudet: 45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm, 65 cm. Ilmoita haluttu pituus kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3314 Alise Design Pallo kaulakoru

  3314 Alise Design Pallo kaulakoru

  Normaali hinta: 16,00 €

  Erikoishinta: 7,90 €

  / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3314 Alise Design Pallo kaulakoru Kaulakoru, jossa on kimaltava palloriipus 15 mm, Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, useita pituuksia + jatkoketju 5 cm, jolla saat säätövaraa pituuteen. Pituudet: 45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm, 65 cm, 70 cm. Ilmoita haluttu pituus kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3313,1 Alise Design - Enkelikoru kaulakoru no.8

  3313,1 Alise Design - Enkelikoru kaulakoru no.8

  Normaali hinta: 22,00 €

  Erikoishinta: 16,90 €

  / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  Enkeli kaulakoru omalla tekstillä, useita pituuksia.
 • 3311 Alise Design kissa riipus kristalli

  3311 Alise Design kissa riipus kristalli

  Hinta: 19,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3311 Alise Design kissa riipus kristalli Kaulakorussa on kissariipus 30 mm, jossa kristallit, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, useita pituuksia + jatkoketju 5 cm. Pituudet: 45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm, 65 cm, 70 cm, 75 cm. Ilmoita haluamasi pituus kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3310 Alise Design sydän korvakorut

  3310 Alise Design sydän korvakorut

  Normaali hinta: 12,00 €

  Erikoishinta: 9,90 €

  / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3310 Alise Design sydän korvakorut Korvakoruissa on sydänriipus 15 mm, voit valita koukkumallin tai nappimallin jossa on pieni sydän tai pallo, kts. mallikuva korut on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, koukkumallin pituus koukun yläosasta 8,5 cm ja nappimalli 8 cm. Ilmoita haluamasi malli kohdassa viesti kauppiaalle. Sydän nappimalli toistaiseksi loppu, EI SAATAVILLA!
 • 3309 Alise Design kimaltavat lasipallo korvakorut

  3309 Alise Design kimaltavat lasipallo korvakorut

  Hinta: 12,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  Korvakorut joissa on kimaltava palloriipus 15 mm, voit valita koukkumallin tai nappimallin jossa on pieni sydän tai pallo, kts. mallikuva korut on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, koukkumallin pituus koukun yläosasta 3,5 cm ja nappimalli 3 cm. Ilmoita haluamasi malli kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3306 Alise Design Tupsu korvakorut VALITSE VÄRI

  3306 Alise Design Tupsu korvakorut VALITSE VÄRI

  Normaali hinta: 15,00 €

  Erikoishinta: 12,90 €

  / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  Tupsu korvakorut VALITSE VÄRI
 • 3301 Alise Design Tupsu kaulakoru nahkanauhassa VALITSE VÄRI

  3301 Alise Design Tupsu kaulakoru nahkanauhassa VALITSE VÄRI

  Hinta: 20,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3301 Alise Design Tupsu kaulakoru nahkanauhassa VALITSE VÄRI Nahkakaulakoru on tehty laadukkaaseen mokkanahkaiseen nauhaan 3 mm ( ei värjää ) ääretön linkissä 30 mm on mokkanahkainen tupsuriipus 7 cm, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, useita pituuksia + jatkoketju 5 cm. Pituudet: 55 cm, 65 cm, 75 cm, Tupsun värit: musta, valkoinen, harmaa Ilmoita haluamasi pituus ja väri kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3297 Alise Design Tupsu kaulakoru nahkanauhassa VALITSE VÄRI

  3297 Alise Design Tupsu kaulakoru nahkanauhassa VALITSE VÄRI

  Normaali hinta: 24,00 €

  Erikoishinta: 16,90 €

  / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3297 Alise Design Tupsu kaulakoru nahkanauhassa VALITSE VÄRI Nahkakaulakoru on tehty laadukkaaseen mokkanahkaiseen nauhaan 3 mm ( ei värjää ) tekstirenkaassa 22 mm on mokkanahkainen tupsuriipus 7 cm useita värejä, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, useita pituuksia + jatkoketju 5 cm. Pituudet: 55 cm, 60 cm, 65 cm, 70 cm, 75 cm, 80 cm. Tupsun värit: musta, valkoinen, harmaa Ilmoita haluamasi pituus ja väri kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3294 Alise Design siipien suojassa kristallikoru VALITSE VÄRI

  3294 Alise Design siipien suojassa kristallikoru VALITSE VÄRI

  Normaali hinta: 18,00 €

  Erikoishinta: 15,90 €

  / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3294 Alise Design siipien suojassa kristallikoru VALITSE VÄRI Kaulakorussa on kaunis siipien suojassa riipus 22 mm sekä kristalli 6 mm useita värejä kts. kuva, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, useita pituuksia + jatkoketju 4 cm. Pituudet: 40 cm, 45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm, 65 cm. Ilmoita haluamasi pituus, kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3295 Alise Design siipien suojassa helmikoru VALITSE VÄRI

  3295 Alise Design siipien suojassa helmikoru VALITSE VÄRI

  Normaali hinta: 18,00 €

  Erikoishinta: 15,90 €

  / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  Kaulakorussa on kaunis siipien suojassa riipus 22 mm sekä helmiäishelmi 8 mm useita värejä kts. kuva, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, useita pituuksia + jatkoketju 4 cm.
 • 3296 Alise Design Enkelikoru kaulakoru no.4

  3296 Alise Design Enkelikoru kaulakoru no.4

  Hinta: 18,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3296 Alise Design Enkelikoru kaulakoru no.4 Enkelikaulakorussa on kaunis filigraani enkeliriipus 30 mm tekstirenkaassa 22 mm sekä helmiäishelmi 6 mm, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, useita pituuksia + jatkoketju 5 cm. Pituudet: 40 cm, 45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm, 65 cm. Ilmoita haluamasi pituus, kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3291 Alise Design - Kolmirivinen helmiäiskäsikoru VALITSE VÄRI

  3291 Alise Design - Kolmirivinen helmiäiskäsikoru VALITSE VÄRI

  Hinta: 22,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3291 Alise Design - Kolmirivinen helmiäiskäsikoru VALITSE VÄRI Juhlava kolmirivinen käsikoru on tehty helmiäishelmistä useita värejä, korussa on kristallein koristeltu korunjakaja, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä. useita pituuksia + jatkoketju 4 cm. Pituudet: 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm, 21 cm, 22 cm. Valitse haluamasi pituus ja väri valikosta
 • 3289 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Sydän VALITSE VÄRI

  3289 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Sydän VALITSE VÄRI

  Normaali hinta: 34,00 €

  Erikoishinta: 29,90 €

  / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3289 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Sydän VALITSE VÄRI Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna. Kaksivärisessä korussa on helmiäishelmiä koko 8 mm, useita värivaihtoehtoja, lisäksi korussa on pieniä hopeoituja helmiä, tekstirenkaassa 23 mm on erikseen lukoilla kiinnittyvät kaunis filigraani sydänriipus 40 mm jossa bicone kristalli 8 mm ja kaunis hopeoitu lukko, korua voi käyttää myös ilman riipuksia helmikaulakoruna kts. mallikuva tai ilman lukko - osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa. Koru on tehty vahvaan koruvaijeriin, älä kuitenkaan vedä korulla ovea auki, voimakas veto saattaa aiheuttaa vaijerin venymistä ja siitä syystä mahdollisesti vaijerin katkeamisen. Pituudet: 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm. Värit: hopeavalkoinen, mustavalkoinen, punavalkoinen, pinkkivalkoinen, turkoosivalkoinen, lilavalkoinen, vaaleanpunavalkoinen Valitse haluamasi pituus ja helmien väri valikosta
 • 3290 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Siipi VALITSE VÄRI

  3290 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Siipi VALITSE VÄRI

  Hinta: 34,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3290 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Siipi VALITSE VÄRI Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna. Kaksivärisessä korussa on helmiäishelmiä koko 8 mm, useita värivaihtoehtoja, lisäksi korussa on pieniä hopeoituja helmiä, tekstirenkaassa 23 mm on erikseen lukoilla kiinnittyvät kaunis siipiriipus 50 mm jossa helmiä 8 mm ja kaunis hopeoitu lukko, korua voi käyttää myös ilman riipuksia helmikaulakoruna kts. mallikuva tai ilman lukko - osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa. Koru on tehty vahvaan koruvaijeriin, älä kuitenkaan vedä korulla ovea auki, voimakas veto saattaa aiheuttaa vaijerin venymistä ja siitä syystä mahdollisesti vaijerin katkeamisen. Pituudet: 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm. Värit: hopeavalkoinen, mustavalkoinen, punavalkoinen, pinkkivalkoinen, turkoosivalkoinen, lilavalkoinen, vaaleanpunavalkoinen Ilmoita haluamasi väri ja pituus, kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3287 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Sulka VALITSE VÄRI

  3287 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Sulka VALITSE VÄRI

  Normaali hinta: 38,00 €

  Erikoishinta: 22,90 €

  / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna, paljon pituus ja väri vaihtoehtoja., katso lisätiedot.
 • 3286,9 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Siipi VALITSE VÄRI

  3286,9 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Siipi VALITSE VÄRI

  Normaali hinta: 34,00 €

  Erikoishinta: 28,90 €

  / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3286,9 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Siipi VALITSE VÄRI Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna. Korussa on helmiäishelmiä 8 mm, sekä pieniä hopeoituja helmiä, tekstirenkaassa 23 mm on erikseen lukoilla kiinnittyvät kaunis siipiriipus 50 mm jossa helmiä 8 mm ja kaunis hopeoitu lukko, korua voi käyttää myös ilman riipuksia helmikaulakoruna kts. mallikuva tai ilman lukko - osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa. Koru on tehty vahvaan koruvaijeriin, älä kuitenkaan vedä korulla ovea auki, voimakas veto saattaa aiheuttaa vaijerin venymistä ja siitä syystä mahdollisesti vaijerin katkeamisen. Pituudet: 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm, 120 cm. Ilmoita haluamasi pituus ja väri, viesti kauppiaalle kohdassa.
 • 3286,8 Alise Design MUUNNELTAVA - puuhelmi avain / kaulakoru VALITSE VÄRI

  3286,8 Alise Design MUUNNELTAVA - puuhelmi avain / kaulakoru VALITSE VÄRI

  Hinta: 34,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3286,8 Alise Design MUUNNELTAVA - puuhelmi avain / kaulakoru VALITSE VÄRI Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna. Korussa on puuhelmiä 8 - 10 mm useita pituuksia, sekä pieniä hopeoituja välihelmiä, tekstirenkaassa 23 mm on erikseen lukoilla kiinnittyvät siipiriipus 50 mm jossa kristalli 10 mm ja kaunis hopeoitu lukko, korua voi käyttää myös ilman riipuksia helmikaulakoruna tai ilman lukko - osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa. Koru on tehty vahvaan koruvaijeriin, älä kuitenkaan vedä korulla ovea auki, voimakas veto saattaa aiheuttaa vaijerin venymistä ja siitä syystä mahdollisesti vaijerin katkeamisen. Pituudet: 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm. Ilmoita haluamasi pituus ja väri kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3286,7 Alise Design MUUNNELTAVA - puuhelmi avainkoru VALITSE VÄRI

  3286,7 Alise Design MUUNNELTAVA - puuhelmi avainkoru VALITSE VÄRI

  Normaali hinta: 34,00 €

  Erikoishinta: 29,90 €

  / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3286,7 Alise Design MUUNNELTAVA - puuhelmi avainkoru VALITSE VÄRI Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna. Korussa on puuhelmiä 8 mm useita pituuksia ja värejä kts. kuvat, sekä pieniä hopeoituja välihelmiä, tekstirenkaassa 23 mm on erikseen lukoilla kiinnittyvät kaunis filigraani sydän 40 mm jossa kristalli 10 mm ja kaunis hopeoitu lukko, korua voi käyttää myös ilman riipuksia helmikaulakoruna tai ilman lukko - osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa. Koru on tehty vahvaan koruvaijeriin, älä kuitenkaan vedä korulla ovea auki, voimakas veto saattaa aiheuttaa vaijerin venymistä ja siitä syystä mahdollisesti vaijerin katkeamisen. Pituudet: 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm, 120 cm, Ilmoita haluamasi pituus ja väri kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3286,6 Alise Design avainkoru SULKA ketjulla

  3286,6 Alise Design avainkoru siipi ketjulla

  Hinta: 22,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3286,6 Alise Design avainkoru SULKA ketjulla Avainkaulakoru vahvalla ketjulla koko 6 mm, ketju kestää hyvin avainten painon ja on kevyt käyttää, korussa on ääretön linkki jossa siipiriipus 50 mm sekä savukristallikukka 10 mm, lukko - osa on irrotettava jolloin voit käyttää korua myös normaalina kaulakoruna, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, useita pituuksia. Pituudet: 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm Ilmoita haluamasi pituus kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3286,5 Alise Design avainkoru KRISTALLI SYDÄN ketjulla VALITSE VÄRI

  3286,5 Alise Design avainkoru KRISTALLI SYDÄN ketjulla VALITSE VÄRI

  Normaali hinta: 22,00 €

  Erikoishinta: 18,90 €

  / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3286,5 Alise Design avainkoru KRISTALLI SYDÄN ketjulla VALITSE VÄRI Avainkaulakoru vahvalla ketjulla koko 6 mm, ketju kestää hyvin avainten painon ja on kevyt käyttää, korussa on tekstirengas jossa kristalli sydän 40 mm useita värejä, sekä kristalliriipus 10 mm, lukko- osa on irrotettava jolloin voit käyttää korua myös normaalina kaulakoruna, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, useita pituuksia. Pituudet: 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm Ilmoita haluamasi pituus ja sydämen väri kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3286,4 Alise Design avainkoru KUUNSIRPPI ketjulla

  3286,4 Alise Design avainkoru KUUNSIRPPI ketjulla

  Hinta: 22,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3286,4 Alise Design avainkoru KUUNSIRPPI ketjulla Avainkaulakoru vahvalla ketjulla koko 6 mm, ketju kestää hyvin avainten painon ja on kevyt käyttää, korussa on DREAM tekstirengas jossa kuunsirppiriipus 38 mm jossa kristalli 10 mm, lukko on irrotettava jolloin voit käyttää korua myös normaalina kaulakoruna, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, useita pituuksia. Pituudet: 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm Ilmoita haluamasi pituus kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3286,3 Alise Design avainkoru HELMI ketjulla

  3286,3 Alise Design avainkoru HELMI ketjulla

  Hinta: 22,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3286,3 Alise Design avainkoru HELMI ketjulla Avainkaulakoru vahvalla ketjulla koko 6 mm, ketju kestää hyvin avainten painon ja on kevyt käyttää, korussa on mattahelmiriipus 14 mm jossa ketjuja sekä lukko - osassa mattahelmi 10 mm, lukko on irrotettava jolloin voit käyttää korua myös normaalina kaulakoruna, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, useita pituuksia. Pituudet: 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm Ilmoita haluamasi pituus kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3286,2 Alise Design Turkoosi helmiäis - avainkaulakoru

  3286,2 Alise Design Turkoosi helmiäis - avainkaulakoru

  Hinta: 44,50 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3286,2 Alise Design Turkoosi helmiäis - avainkaulakoru Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna, korussa on turkooseja helmiäishelmiä 10 mm, turkooseja kuuhelmiä 8 mm sekä valkoisia helmiäishelmiä korulinkissä antamassa ilmettä koruun, lisäksi kauniita hopeoituja korumetalli osia, riipusosassa on hopeoitu korumetallisiipi ja kaunis hopeoitu lukko joka kiinnittyy koruun pienellä papukaijalukolla. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, useita pituuksia. Pituudet: 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm Ilmoita haluttu pituus kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3286,1 Alise Design Vaaleanpunainen helmiäis - avainkaulakoru

  3286,1 Alise Design Vaaleanpunainen helmiäis - avainkaulakoru

  Hinta: 44,50 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3286,1 Alise Design Vaaleanpunainen helmiäis - avainkaulakoru Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna, korussa on pinkkejä, vaaleanpunaisia ja valkoisia helmiäishelmiä 8 mm - 10 mm, lisäksi kauniita hopeoituja korumetalli osia, riipusosassa on hopeoitu korumetallisiipi ja kaunis hopeoitu lukko joka kiinnittyy koruun pienellä papukaijalukolla. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, useita pituuksia. Pituudet 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm Ilmoita haluttu pituus kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3286 Alise Design MUUNNELTAVA kaula/avainkoru 70 - 110 cm nahkanauhalla sydänriipus

  3286 Alise Design MUUNNELTAVA kaula/avainkoru 70 - 110 cm nahkanauhalla sydänriipus

  Hinta: 30,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3286 Alise Design MUUNNELTAVA kaula/avainkoru 70 - 110 cm nahkanauhalla sydänriipus Tyylikäs avainkoru laadukkaassa mustassa nahkanauhassa 3 mm (ei värjää ), nauhassa on ääretön linkki 30 mm jossa riipuksena kaunis kukkasydän 30 mm, lukko - osa kiinnittyy pienemmällä lukolla linkkiin, joten korua voi käyttää avainkoruna tai norm. kaulakoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia, pituus on nahkanauhan pituus + jatkoketju 5 cm + riipusosa 8 cm. Pituudet: 70cm, 80cm, 90cm, 100 cm, 110 cm Ilmoita haluttu pituus kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3285,4 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru VALITSE VÄRI

  3285,4 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru VALITSE VÄRI

  Hinta: 34,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3285,4 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru VALITSE VÄRI Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna.
 • 3285,3 Alise Design - nahka/ avainkoru

  3285,3 Alise Design - nahka/ avainkoru

  Normaali hinta: 28,00 €

  Erikoishinta: 25,90 €

  / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3285,3 Alise Design - nahka/ avainkoru Tyylikäs avainkoru laadukkaassa mustassa nahkanauhassa 3 mm (ei värjää ), nauhassa on harjattu rengas linkki jossa riipuksena musta iso viistehiottu kivi 40 mm jossa ketjuja, lukko - osassa on samanlainen pyöreä kivi 15 mm, helmet on kieputettu vahvaan hopealla pinnoitettuun kuparilankaan, lukko - osa kiinnittyy pienemmällä lukolla linkkiin, joten korua voi käyttää avainkoruna tai norm. kaulakoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia, pituus on nahkanauhan pituus + riipusosa 14 cm. Pituudet: 60cm, 70cm ,80cm, 90 cm, 100 cm. Ilmoita haluamasi pituus, kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3285,1 Alise Design MUUNNELTAVA - avain / kaulakoru

  3285,1 Alise Design MUUNNELTAVA - avain / kaulakoru VALITSE VÄRI

  Hinta: 34,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3285,1 Alise Design MUUNNELTAVA - avain / kaulakoru VALITSE VÄRI Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna.
 • 3284,8 Alise Design - Avainkoru nahkanauha / sulka

  3284,8 Alise Design - Avainkoru nahkanauha / sulka

  Normaali hinta: 38,00 €

  Erikoishinta: 32,90 €

  / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  Tyylikäs avainkoru laadukkaassa mustassa nahkanauhassa, useita pituuksia.
 • 3284,7 Alise Design - Avainkoru nahka / mattahelmi

  3284,7 Alise Design - Avainkoru nahka / mattahelmi

  Hinta: 30,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3284,7 Alise Design - Avainkoru nahka / mattahelmi Tyylikäs avainkoru laadukkaassa mustassa nahkanauhassa 3 mm (ei värjää ), nauhassa on ääretön linkki 30 mm johon saa riipuksen sekä avainlukon, lukko - osassa on mattahelmi 10 mm, riipuksena on musta iso mattahelmi 14 mm jossa ketjuja, helmet on kieputettu vahvaan hopealla pinnoitettuun kuparilankaan molemmat kiinnittyvät erikseen lukolla linkkiin, joten korua voi käyttää avainkoruna tai norm. kaulakoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + jatkoketju 5 cm, pituus on nahkanauhan pituus + riipusosa 14 cm. Pituudet: 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm Ilmoita haluamasi pituus, kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3284,5 Alise Design - Avainkoru nahka / sulka

  3284,5 Alise Design - Avainkoru nahka / siipi

  Hinta: 28,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  Tyylikäs avainkoru laadukkaassa mustassa nahkanauhassa, useita pituuksia.
 • 3283 Alise Design Kristalli sydänkorvakorut VALITSE KOUKKU/NAPPIMALLI

  3283 Alise Design Kristalli sydänkorvakorut VALITSE KOUKKU/NAPPIMALLI

  Hinta: 14,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3283 Alise Design Kristalli sydänkorvakorut VALITSE KOUKKU/NAPPIMALLI Kauniit korvakorut joissa on säihkyvät kristalli sydämet 10 mm, voit valita koukkumallin tai nappimallin jossa on pieni sydän tai pallo, kts. mallikuva, korut on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, koukkumalliin tulee mukaan silikoni tappi, pituus koukun yläosasta mitattuna 2,5 cm, nappimalli 2 cm. Ilmoita haluamasi malli kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3282 Alise Design - Kristalli sydänkorvakorut VALITSE KOUKKU/NAPPIMALLI

  3282 Alise Design - Kristalli sydänkorvakorut VALITSE KOUKKU/NAPPIMALLI

  Normaali hinta: 14,00 €

  Erikoishinta: 11,90 €

  / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3282 Alise Design - Kristalli sydänkorvakorut VALITSE KOUKKU/NAPPIMALLI Kauniit korvakorut joissa on kauniit kristalli sydämet 15 mm, voit valita koukkumallin tai nappimallin jossa on pieni sydän tai pallo, kts. mallikuva, korut on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, koukkumalliin tulee mukaan silikoni tappi, pituus koukun yläosasta mitattuna 3 cm, nappimalli 2,5 cm. Ilmoita haluamasi malli kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3281 Alise Design Siipi korvakorut VALITSE MALLI

  3281 Alise Design Siipi korvakorut VALITSE MALLI

  Normaali hinta: 14,00 €

  Erikoishinta: 11,90 €

  / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3281 Alise Design Siipi korvakorut VALITSE MALLI Korvakoruissa on siipiriipus koko 50 mm, voit valita koukkumallin tai nappimallin jossa on pieni sydän tai pallo, kts. mallikuva korut on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, koukkumallin pituus koukun alaosasta 5,5 cm ja nappimalli 5 cm. Ilmoita haluamasi malli kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3275 Alise Design puuhelmi kaulakoru 8 MM VALITSE VÄRI

  3275 Alise Design puuhelmi kaulakoru 8 MM VALITSE VÄRI

  Hinta: 18,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3275 Alise Design puuhelmi kaulakoru 8 MM VALITSE VÄRI Laadukkaista puuhelmistä vahvaan koruvaijeriin tehty klassinen kaulakoru, helmen koko 8 mm, helmissä useita värejä ( kts. kuvat ), Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, useita pituuksia + jatkoketju 5 cm, jolla saat säätövaraa pituuteen. Pituudet: 45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm, 70 cm, 80 cm. Ilmoita haluamasi väri ja pituus, kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3279 Alise Design Puuhelmikaulakoru sydän VALITSE VÄRI

  3279 Alise Design Puuhelmikaulakoru sydän VALITSE VÄRI

  Normaali hinta: 20,00 €

  Erikoishinta: 16,90 €

  / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3279 Alise Design Puuhelmikaulakoru sydän VALITSE VÄRI Laadukkaista puuhelmistä vahvaan koruvaijeriin tehty kaulakoru, helmen koko 10 mm useita värejä kts. kuva, korussa on kaunis filigraani sydänriipus 30 mm, Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, useita pituuksia + jatkoketju 5 cm, jolla saat säätövaraa pituuteen. Pituudet: 45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm, 65 cm, 70 cm. Ilmoita haluamasi väri ja pituus, viesti kauppiaalle kohdassa
 • 3277 Alise Design helmi käsikoru VALITSE VÄRI

  3277 Alise Design helmi käsikoru VALITSE VÄRI

  Hinta: 16,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3277 Alise Design helmi käsikoru VALITSE VÄRI Tyylikäs käsikoru jossa on hopean värisiä helmiäishelmiä 8 mm useita värejä, sekä siipiriipus 30 mm, koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + jatkoketju 5 cm kaikkiin pituuksiin. Pituudet: 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm, 21 cm, 22 cm, 23 cm. Ilmoita haluamasi pituus kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3270 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru VALITSE VÄRI

  3270 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru VALITSE VÄRI

  Hinta: 30,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3270 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru VALITSE VÄRI Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna. Korussa on helmiäishelmiä 8 mm useita värejä, sekä pieniä hopeoituja helmiä, tekstirenkaassa 23 mm on erikseen lukoilla kiinnittyvät kaunis siipiriipus 50 mm jossa kristalli 10 mm ja kaunis hopeoitu lukko, korua voi käyttää myös ilman riipuksia helmikaulakoruna tai ilman lukko - osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa. Koru on tehty vahvaan koruvaijeriin, älä kuitenkaan vedä korulla ovea auki, voimakas veto saattaa aiheuttaa vaijerin venymistä ja siitä syystä mahdollisesti vaijerin katkeamisen. Pituudet: 70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm. Ilmoita haluamasi pituus ja väri kohdassa viesti kauppiaalle.
 • 3268 Alise Design MUUNNELTAVA - puuhelmi avainkoru VALITSE VÄRI

  3268 Alise Design MUUNNELTAVA - puuhelmi avainkoru VALITSE VÄRI

  Hinta: 30,00 € / kpl

  Kauppias: Alisev - koru

  3268 Alise Design MUUNNELTAVA - puuhelmi avainkoru VALITSE VÄRI Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna.
Sivu:
 1. 3
 2. 4
 3. 5
 4. 6
 5. 7

Tuotteet 321-384 / 448

Taulukko  Lista 

Laskeva